Спорът за външно министерство вреди на имиджа на България. Това заяви

...
Спорът за външно министерство вреди на имиджа на България. Това заяви
Коментари Харесай

Нейнски: Спорът за външно министерство вреди на имиджа на България

Спорът за външно министерство вреди на имиджа на България. Това заяви някогашният министър на външните работи Надежда Нейнски в ефира на „ Здравей, България ”. Според нея най-важното е да има цели, тъй като когато те са ясни, не е толкоз значимо кой стои на поста.

„ В България създадохме евроатлантическо болшинство, значимо е то да бъде реформаторско и да работи като един механизъм. Трябва да има доверие вътре, с цел да могат инструментите, които се упражняват и промените, които се вършат – да бъдат в действителност безапелационни.

„ Когато има различия, се основават благоприятни условия за рекет, както става в правосъдната система.  Една народна власт може да бъде вярно функционираща  само при добра правосъдна система. Важно е едно държавно управление да има единна външна политика ”, разясни Нейнски.

Тя разяснява и изявлението на Тръмп, който разяснява, че ще насърчи Русия да нападне страна от НАТО, която не дава пари за защита.

„ Путин ще спре, когато бъде спрян. Той има великоимперски упоритости, които развива през годините. Отадвна се готвеше за войната против Украйна. През 2007 г разяснява, че се е изморил от Запада. За мен хипотезата Тръмп да изтегли Съединени американски щати от НАТО е лишена от съображение ”, твърди някогашният външен министър.
Източник: trud.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР